Jun 3, 2009, 12:12 AM

Бури и земетресения 

  Poetry » Phylosophy
1039 0 11

Небето тъжно се усмихна
и обгърна ни със сивота.
Куршум ли, буря ли ни стигна,
или просто дяволска тъга?

В небесни гробници белеят
скелети на мъртвата ни скръб.
Светкавиците ни се смеят
като носят аромат на дъжд.

Танцува и земята в ритъм.
Гробен тътен заглуши дъжда.
Земетресенията питат
имат ли с небето ни съдба.

Небето в синьо се усмихна,
ала вече властва сивота.
Куршум ли? Буря ни достигна.
Вече тихо ромоли дъжда...

© Преследваща северния вятър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??