May 1, 2010, 11:49 PM

Бягай 

  Poetry » Love
850 0 1

      БЯГАЙ

Бягай, не оставяй следи по земята, бягай и покрий се с мъгла.

Бягай, обич, от мен и от душата, завинаги избягай от света.

Не искам да усещам твоя поглед... не искам да чувам гласа ти сега.

Прегръдките свой вземи си и бягай... и нека светът да потъне в тъма.

Не ме обичай - стигат ми сълзите, не ме поглеждай - стига ми срама.

Вземи си всичко, бягай и завинаги ме забрави... в името на любовта.

Не оставаяй да гори във мене огън. Покрий ме с пепел - нека стана мрак.

Бягай завинаги от мене, обич, стрий прекрасните ни спомени на прах.

Бягай обич, бягай! Остави ме... щом не ме обичаш, стой далеч от мойте дни.

Забрави ме, моя свята обич...

щом не можеш щастие да ми дариш...!

© Еви димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??