Apr 6, 2011, 10:54 PM

Бягай 

  Poetry » Love
901 0 11

 

Пръстите ти още са в косите ми,

устните ти в моите надничат...

Може би изглеждам неприлично? -

облаците сякаш с мене тичат.

 

Как те срещнах? Как се случи? Питам се…

Утрото неделно ме закача.

Странно, но в косите ми заплитат се

мъжките очи на минувачите.

 

Вятърът дори на теб ухае -

кучетата даже те подушиха.

Всички непознати сякаш знаят,

а пък снощи тайно някак случи се.

 

Пръстите ми още са в косите ти,

устните ми в твоите надничат.

Колко топло гледат ме очите ти.

Бягай! Аз съм трудна за обичане.

© Нели Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??