Feb 6, 2007, 9:15 PM

Бягство 

  Poetry
624 0 0

Всички твои обещания са били лъжа.
Трябваше да знам,че "завинаги" не съществува-
важно е "сега"!
Приближавам се.
Сърцето ми крещи.
Да избягам ли?Или...

© Моя Милост All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??