Aug 22, 2008, 8:19 PM

Бягство 

  Poetry
834 0 4

Бягаш, бягаш...

спъваш се - падаш,

ставаш - продължаваш!


 

Бягаш, бягаш...

не спираш,

сметка не си даваш!


 

Бягаш, бягаш...

всички сили влагаш,

но не се изморяваш, да...


 

бягаш, бягаш, бягаш...

все по-навътре в теб се затваряш,

втренчил поглед в себе си,

не можеш да се познаеш,

сбръчкан, посивял,

объркан, се чудиш:

 

 


- Накъде бях тръгнал?

© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??