Oct 14, 2009, 12:53 AM

Бягство 

  Poetry » Love
546 0 0
БЯГСТВО
Аз днес ще си отида,
но ще открадна краткия ти сън
и винаги след мен ще тичаш,
погълнат от идеали и мечти.
 
А там, в сърцето, някъде дълбоко
един копнеж неистово крещи.
Денят ти ще облича сивата си риза,
а нощта при мен ще губи от своя аромат.

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??