Nov 4, 2008, 7:19 PM

Бях 

  Poetry
518 0 0

Бях млада и невинна,

бях чиста и обляна в красота,

бях толкова изящна,

че на пръста си въртях света.

Бях бледа, синеока,

а косите ми, златисти гривни,

красящи роклята на пролетта.

Бях в чисто злато,

опали, бисери и перли.

Бях млада и невинна,

бях твоята съдба.

Бях всичко ценно в живота,

а превърнах се в сянка на смъртта.

© Галя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??