May 13, 2011, 9:37 PM

Бях 

  Poetry » Love
1131 1 2

Обичах. Имах. Получавах. Давах.

Търсех. Намирах. Докосвах. Изгарях.

Желаех. Мечтаех. Сънувах. Копнях.

Усещах. Тръпнех. Целувах. Живях.

 

Чаках. Надявах се. Гонех. Достигах.

Вярвах. Споделях. Вкусвах. Замирах.

Летях. Паднах. Плаках. Опустях.

Загубих. Страдах. Сбогувах се. Бях.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??