Mar 8, 2014, 10:47 AM

Бях 

  Poetry » Phylosophy
486 0 0

Нова нощ, нов ден, ново място, нова плячка,
нови правила, нови имена, нови пътища, нова игра.

Отвътре
, безумен, в страх, в промяна,
в нужда, в болка, в дълбини, поробени.


Без светлина
, без простор, няма следи,
без глас, без лице, без избор, без милост.

Бях
жестокбях мил, бях напрегнат, бях добре,
бях свободен, бях вързан, видях времето как тече.

Бях
слаб, бях силенправ,
бях там, грешах, останах тук твърде дълго.

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??