Apr 11, 2010, 6:51 AM

Бях ли там? 

  Poetry » Other
616 0 18
Вълшебни звуци  
насищат въздуха  
до пръсване.    
Душата,      
облак яхнала,    
се носи      
в не-съизмеримото
небе.      
Очите гълтащи са  
океани.      
Ръцете -      
птичи са криле.  
И необятни са  
мечтите,      
знам.      
Тъй близо    

 са звездите.

 
Вълшебни звуци...  
Бях ли там?    

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??