Jul 10, 2009, 11:05 PM

Бяла магия 

  Poetry » Other
532 0 3

Целувката на бялата магия

тя помита всичко като стихия.

Тя не е никаква закрила,

тя има нереална сила.

 

Веднъж вкусиш ли от нея

погубва те като фея.

Целувката на бялата магия...

Не опитвай тази стихия!

© Юлия Работова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??