Dec 19, 2009, 10:52 PM

Бяла магия 

  Poetry » Love
509 0 10

Ще нарисувам луната,

         тихо спряла

                 на твоите устни.

И като се събудиш,

         ще й заръчам

                 да те целуне.

Но преди това

         ще вляза в съня ти,

                 и със звезди ще го поръся.

Ще скрия парченце любов

         под главата ти,

                да сънуваш

влъхви.

...С бяла магия за обич.

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??