Sep 11, 2014, 5:59 PM

Бяла Надежда 

  Poetry » Love
605 0 7

Бялата птица,

там, върху жицата

погледът още лови.

Бяла Надежда,

в бели одежди,

сред побелели коси...

 

Бели политаме

към маргаритките.

Късаме бели листа.

Бели се молим.

Последните роли.

В бяло припламва свещта...

 

Колко е нежно

бялото снежно!

Бяло! Дори под снега...

Бяло момиче

с бяло кокиче

дава ни бели крила...

 

Бялото... Чистото...

Светло лъчистото.

Бялата Божия воля!

Бяла Надежда

в бели одежди,

само за тебе се моля!

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??