Студено е!
Студът прегръща
с ледена усмивка
и пуска във сърцето
зрънце лед
със снежна белота
мисълта притиска
и шепне и вълшебства
с приказки подред.
Красиво е!
Душата онемява
търси в сънища
несбъднати мечти
тялото изстива
бавно се сковава
човекът е щастлив,
нали лети!
Октомври,2018г
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.