May 16, 2008, 2:22 PM

Бъдеща раздяла 

  Poetry
564 0 4

 

                                    

Светът не свършва със една раздяла.

Не умираш, докато не си познала

всяка болка.

Ще се завърти кълбото пак

и ще има утро,

и ще има мрак.

Днес си тръгва той, а утре тръгва тя.

Всеки пътник хваща своя влак,

а на гарата остава да те чака

бъдещата ти раздяла.

 

 

                                

                                   

                                                                 

                                    

                                     

                                     

                                       

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??