О, влюбени! Не трябва любовта
ви да зависи от случайността!
Когато в ролята на ясновидка,
използвате цвета на маргаритка,
то не: “Обича ме, не ме обича…”,
ами: “Обича ме, обича ме, обича …” -
на всяко венчелистче се нарича!
И нека който ще да го отрича -
бъдете сигурни, че ви обича!
© Ангел Чортов All rights reserved.