Бъди човече такъв какъвто си,
бъди себе си човече,истински!
Бъди честен,вярвай в хората,
че скрита е в сърцата им доброта.
Прави добро,добър бъди Човек,
с ценностите от миналия век.
Бъди и вярваш, вярвай в Бога ти,
той ще ти помогне, той ще те спаси!
Бъди добър човек, син и баща,
обичай и възпитавай твоите деца!
Те бъдещето ни са на тази земя,
живей така че да оставиш следа!
© Валентин Миленов All rights reserved.