May 14, 2021, 11:00 AM

Бъди Герой 

  Poetry » Phylosophy, Other
256 0 0

                                        Бъди Герой

 

 

Бъди Герой и в тези трудни времена,

за пример бъди и на твойте мили деца.

Те са нашите рожби с добри сърца

 и ще продължат пътя ни на света.

 

И аз се боря, с живота водя борба,

в трудности, неволи, тук в България.

Борбата е с хора и трудностите на деня,

падам , ставам и продължавам с усмивка.

 

Бъди Герой ти като мен, думи на моята баба мила,

една добра,силна жена, някога родно гнездо свила.

В живот в трудности , работа, изпълнен с борба,

тя никога и пред никой не наведе своята глава.

 

Вдигната е и моята глава, гордея се с баба и рода,

обикновен Човек съм пишеш стихове за хората.

От Бога имам дарба да разказвам, пиша и творя,

за живота на хората, дарявам им мойте слова.

 

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??