Sep 5, 2009, 12:36 PM

Бъди щастлив 

  Poetry » Love
546 0 1

Хубаво ми беше с теб,

 

но ти само с мен си игра.

 

Не съм виновна, че се влюбих в теб,

 

а сърцето ми те избра.

 

 

 

Не желая повече да ти досаждам,

 

а бъди щастлив с нея.

 

Тя също те обича както мен,

 

желая ви да сте неразделни и нощ, и ден.

 

 

 

Но ако някой ден тя те попита за мен,

 

ти ù кажи,

 

че аз те обичах повече от нея

 

и че без теб не можех да живея.

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??