Sep 17, 2009, 10:49 AM

Бъди за мене 

  Poetry » Love
601 0 1

                  Посветено на Теб, обич моя!!!

Аз съм огнище, останало без жар!
Бъди моя вятър, бъди искра дори!
И ме изпепели - превърни ме във пожар,
във който сърцето ми ще изгори!

Бъди за мене и слънце, и луна,
нещо повече - сянка ми бъди.
Прегърни ме със прегръдка една
и никога не си ходи!

И нека на огнената любовна клада
с тебе докрай нежно да горим.
Знай, любовта е истинска, когато се изстрада
и, ако я изстрадаме, няма никога да се виним!

                   
                        16.IX.2009

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Знай, любовта е истинска, когато се изстрада
    и, ако я изстрадаме, няма никога да се виним!

    Ще кажа само: Много правилно!!!

    Браво Личка, страхотно е!
Random works
: ??:??