May 28, 2013, 8:17 AM  

Българи юнаци 

  Poetry » Humour
533 0 0

( "Не е юнак, който граби - юнак е който търпи!")

 

За българите

мен не ме е страх –

не може никой да се справи с тях!

 

Такива партии

щом като могат да търпят,

те и живота, и смъртта ще победят!

 

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??