Oct 31, 2013, 9:35 PM

Българин 

  Poetry » Civilian
477 0 0

 

 

 

 

 

Българин

 

България – къде ми е земята?

Безпътен кораб стъпвам с двата крака.

Гордея се и знаете ли с какво?

Че българин съм

за лошо или за добро.

 

виена

25.10.2013






© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??