31.10.2013 г., 21:35 ч.

Българин 

  Поезия » Гражданска
413 0 0

 

 

 

 

 

Българин

 

България – къде ми е земята?

Безпътен кораб стъпвам с двата крака.

Гордея се и знаете ли с какво?

Че българин съм

за лошо или за добро.

 

виена

25.10.2013






© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??