Feb 27, 2007, 5:26 PM

България 

  Poetry
7709 0 8
     България
   Роден край, бащин край,
   ти си за мен рай!
   В твойте сини висоти
   горд орел лети.
  
   Пей ми пей, Пирине,
   песни за хайдути.
   Пей ми пей, Дунаве,
   песни за войводи.
  
   Добруджа, Тракия,
   Стара планина - 
   няма я по света
   тая красота!
  
              
   P.S: Благодаря на госпожа
        Василка Иванова!           
                    

© Кобаяши All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??