Dec 1, 2013, 12:19 PM

Българо-руско стихо 

  Poetry » Humour
421 0 2

Ты хочешь... покуришь меня?...
И да димим... любоуханно? -
Не ошибайся... с друг!... Ела!...
Недей ме гледа... психостранно!...

Не ми играй сега... балет!...
Ако обичаш ме съдбовно,
ела на моя хвърколет -
за... путешествие... любовно!...

Не казвай: "Подожди... сейчас!"...
Да сея, щом се одъжди ли?...
Не ме мами с приятен глас!
Да чакам... вече нямам сили...

Марин Тачков
юли-август 2013 г.

 

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??