Jan 16, 2008, 9:17 AM

* * * 

  Poetry
630 0 14
 

Умря и този Ден...

Издиша за последно...

А после тихо се отдръпна...

Навън е мрак...

Нощта ридае за Деня...

Но раждат се Звезди,

които се усмихват закачливо

и тя забравя за сълзите...

 

Навън отново пак е светло!

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??