Mar 21, 2013, 5:47 PM

... 

  Poetry
245 0 0

Падаш,
ставаш,
спираш,
продължаваш,
плачеш,
разиграваш,
мислиш,
очертаваш,
лъжеш,
нараняваш,
страдаш
и прощаваш!

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??