Sep 4, 2008, 6:48 PM

* * * 

  Poetry
371 0 0

Целувай тук...

... целувай сега

целувай така...

сякаш за последно имаш наслада от това!

Прегръщай тук...

... прегръщай сега

прегръщай така...

сякаш не си го правил до сега.

Кажи обичам те тук...

... кажи обичам те сега

кажи обичам те така...

сякаш тези слова не си могал да изречеш до сега!

Остани до мен тук...

... остани до мен  сега

остани до мен така...

сякаш за първи път оставаш до жена!

© Брук All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??