Apr 25, 2013, 12:30 PM

:) 

  Poetry » Love
754 0 9


Здравей, мое безсъние!

Изгубена моя усмивко...

Довиждане, тъжно бездумие!

Довиждане, обич на плитко!


Здравей,  мое  вдъхновение!

Поглед, напълнен със истини...

Довиждане, черно съмнение!

Довиждане, скъсани листове!


Здравей,  мое плахо объркване!...

Топъл и нежен подслон...

Здравей, но... е време за мъмрене!

Спираш дъха  ми, _ _ _ _ _ !*


И все пак здравей!... Аз дойдох!...

И те целувам... в душата!

Вярвам във Теб!... И във Бог!

Тихо!... Говори Съдбата...

 

Павлина Соколова

 ________________________________

* Да поиграем на бесенка, а?... :)



© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??