Dec 6, 2007, 10:34 AM

Cебе си Ти давам 

  Poetry » Love
752 0 1
 

Изпратих ти Целувките си всичките...

Сърцето си единствено дарих ти го...

Душата си раздадох я на теб...

И цялата ми Обич твое притежание е...

И всичко мое обещавам да е твое...  

 

Не знам, какво остана да ти  давам?!

Не знам, защо отново пак не идваш?!

Ела сега, когато себе си Ти давам...

Ела сега, когато цялата преливам от Желание...

Ела, не искам да се чувствам просяк за Любов...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??