Aug 13, 2011, 11:50 PM

Целуни го... 

  Poetry
720 0 14

Открехни вратата на Съня!

Влизай бавно,

тихо стъпвай в мислите...

Изхвърли огризката - вина!

Прегърни го

и по-силно искай!

 

Прибери завивките - съмнения!

На тъгата прахта

избърши!

Вярвай си! И силно вярвай в него!

Целуни го!

После го сбъдни!

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??