Oct 31, 2016, 12:03 AM  

Целуни ме... / Какво още чакаш?!... 

  Poetry » Love, Erotic
688 3 3

 

 

Целуни ме... / Какво още чакаш?!...

 

Думата "целувка" целува,

прегръща, гали те, хапе те

изяжда те и те изпълва,

тормози те, прекалява, 

доближава се, спасява те...

Думата "целувка" просто идва 

без повикване и позволение

навестява те нежно и страстно,

привлича те, съблазнява те, 

побърква те, болката изпива,

подкрепя те и движи се тихо,

постепенно, повече от вечно.

Представя те и те отразява.

Съдържа те, всеки миг те създава.

Мечтае. Фантазира. Сбъдва.

Трепери, диша, шепти и вика!

И отново луда те доближава.

Вселява се в теб и експлодира.

Отдава се, опиянява те, обсебва.

Затваря те, но и те освобождава.

Думата "целувка" те хваща за 

ръцете, за душата и сърцето и.

Разкрива те, съблича те.

Обича те безумно. Ти също нея.

Обвинява те, само ако не я повториш...

но винаги те приема, какъвто си.

И не те съди. Очаква те, без да 

те очаква. Приспива те, събужда те.

Спира те. Мотивира те да станеш,

да се изправиш и да продължиш...

Да вървиш напред и да се усмихваш.

Ти да я усмихваш, както и останалите.

Радва се, когато всички се радват.

Плаче и пее винаги заедно с теб.

Думата "целувка" се превръща в дело...

и целува, целува, целува, целува...!

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??