Dec 7, 2016, 1:58 PM

Целуни ме 

  Poetry » Love
523 0 1

Целуни ме, когато поискаш.
Целуни ме, когато сме двама.
Целуни ме, далече и близко.
Разстояния в ласките няма.

 

Целуни ме, щом буря вилнее.
Целуни ме, щом слънце изгрява.
За вълшебни целувки копнея,
а по Коледа, чудото става.

 

Целуни ме, дори да съм потен.
Целуни ме,пребит от умора.
С целувка започва животът.
Ще отвърна с целувка, че мога.

 

Нека птиците песни запеят
за целувки, любов и магия.
Пред доброто и Бог благоговее.
Има смисъл във тази картина.

 

Целуни ме и нека по пътя
не ни срещат проблеми и мъки.
Целуни ме! Беди се размътват,
ако има любов помежду ни!

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??