Jun 5, 2009, 5:07 PM

Целувам топлата ти плът 

  Poetry » Love
777 0 19

Тайфуни с нежни имена
мъжките сърца връхлитат.
Те вдигат бели знамена,
безумно влюбени се скитат.

Тази нощ и моето пострада,
ти мечтаната ще се окажеш.
Отпихме върховната наслада,
от обич дъхът ни спира даже.

Белязвам голото ти тяло
със следи от страст и устни.
Плених сърцето ти изцяло,
няма никога да  ме напуснеш.

Денят е пълен със живот,
любовта в душите ни гори.
Опитах сякаш райски плод,
блестиш сред ярките звезди.

Целувам топлата ти плът,
грее радост в тъмните зеници.
Избрала си правилния път,
да не си сън, а моята царица.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??