Aug 5, 2010, 3:38 PM

Целувка 

  Poetry » Other
5084 2 15

Целувката на облака с небето

дарява дъжд на сухата земя.

Целувката на вятъра с морето

проправя път за бурната вълна.

 

Целувката на слънчев лъч с полята

налива плод в златистите жита.

Целувката на два различни свята

ни учи как се правят чудеса.

 

В целувката на мрака и звездите

пулсира животворна светлина.

С целувка запознават се душите

при извора на Любовта.

 

Вдъхновено от картината на М-М "Целувката"

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=193592

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??