Nov 8, 2009, 12:47 AM

Целувка 

  Poetry
571 0 1

Небето с дъх целува планините.

Слънцето - прекрасната трева.

Очакват своята целувка и вълните

от пясъка копринен на брега.

Пчеличката целува всяко цвете.

Реката - всеки камък в нея.
Целуват нежно всичко ветровете.

Дъждът - земята и така живеят.

Това се случва ден след ден

и вечно, знай, ще продължи.
Недей да бъдеш лош със мен.

Кога ще ме целунеш ти?

© Стефка Крушарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??