Nov 18, 2008, 9:53 AM

Целувка 

  Poetry » Love
1026 0 20

Красива, като тяло на жена,

с коси от водопад, разпуснати,

затопляш чашата в ръка,

че топло виното е вкусно.

Целувка, с вкус на Каберне.

Преглъщаш своята награда.

Ръце на моите рамене -

опияняваща наслада.

Ти чашата си не изпускай,

вкуса запазил до безкрайност,

а аромат на женски устни,

танинено ще те омайва!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??