Все още усещам топлата ти целувка,
твоите нежни и пламенни устни,
твоето сияние когато допряхме устни,
и нежно ухание ме карат да те желая,
ти си интригуващо и красиво цвете,
ти си невероятен и добър човек,
ти си прекрасна жена и е удоволствие да бъда в твоята компания,
когато допря лицето си до моето,
изпитах топлота и еуфория,
усмихвай се всеки ден,
бъди щастливо цвете - това е твоят избор,
повярвай в себе си, защото аз вярвам в теб,
не се предавай, ще ти помогна винаги,
ти си жената на моите мечти,
ти страста която винаги съм искал,
целувката ти е божествена,
прегръдката ти е топлота,
караш ме да чувствам че имам място,
че имам дом и не съм изгубен.
Ти си прекрасна и никогат не го забравяй! Целувам те…
© Лъв All rights reserved.