Dec 21, 2015, 9:33 AM

Целувки 

  Poetry
401 0 6

Целувки

 

Стъпвай смело напред.

Съвети всички предлагаха.

Аз вървях по тънкия лед.

Услужливо, крак ми подлагаха.

 

Смело, каквото мислиш, кажи.

Страхът е за слабите, знаеш.

Зная, приятелю. Но ме боли,

че с моята смелост ти си играеш.

 

Я вдигни гордо глава.

Сритай шефа по задните части.

От колеги, съвет беше това.

А там го целуват, дори и за "здрасти".

 

Сритвах понякога и крачех напред.

И неусетно стигнах върха.

Целуваха те и отзад и отпред.

И ножове забиваха тайно в гърба.

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??