Aug 7, 2009, 1:12 PM

Чадърче 

  Poetry » Love
984 1 4

По синьо чадърче потропва дъжда...
Чадърче, къде да се хвана?
На дръжката няма друга ръка.
Сами сме... с чадърчето двама
.

© Капчук Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??