Jan 13, 2007, 1:54 AM

Чайката 

  Poetry
718 0 4
ЧАЙКАТА

Морето – бурно и безмилостно.
Небето – смръщено и сиво.
И чайката – с пречупено крило.
Видях очите ù – блестящи и уплашени.
Докоснах перата ù – сплъстени и мокри.
Почувствах сърцето ù – туптящо и огнено.
Ранена чайка със пречупено крило...
Надникнах в бездната на погледа ù
и своите рани - отворени още, видях.

© Любка Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??