Sep 30, 2023, 2:15 PM

Чар 

  Poetry » Love
379 0 0

Сияят звездите над мен,

за теб ми напомнят, дете,

ще бъда ли нявга блажен,

ще бъда ли в твоето сърце!?

 

Лунни лъчи дали ще ме огреят,

ще имам ли малка тиха радост,

или в сърце сълзи ще се леят

и ще тровят свидна младост?

 

Ще има ли идилия чудесна,

ангел песни красиви да пее,

кажи, нека душата ти е честна,

кажи, че моята в облаци се рее!?

 

Ти с чар нявга ме омая,

вятър мъглите разсея,

ела, ти за мен си рая,

ела, че без теб аз крея!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??