Jul 24, 2012, 9:31 AM

Чародейка 

  Poetry » Love
519 0 2

 

 

 

          Чародейка

 

                                 на С...

 

Вълшебницо, така стори та всеки

ден в тебе да се влюбвам пак и пак!..

Не искам дни от скука тъжно леки

на Времето в препускащия бяг!..

 

И всеки ден аз искам да изстрадвам

вълшебството на твоята Любов-

на всяка кратка среща да се радвам,

за дългата раздяла все готов...

 

Омайнице, така стори та всеки

ден в моя  нереален календар

да бъде пръв от нине и до веки

и все да преоткривам твоя чар!..

 

И всеки ден аз искам, разтревожен

на твоята Любов във Утринта,

очите ти да срещам, с цвят възможен,

единствено за влюбена Жена!..

 

Чаровнице, стори така та всеки

ден в тебе да се влюбвам пак и пак,

а чудото на Любовта да свети

и мами с обещание за Бряг!..

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??