Jul 28, 2009, 1:37 PM

Час на похотта 

  Poetry » Love
648 0 6

 

 

Час  на похотта

 

Всеки  поглед,

крадешком  прихванат,

пак ме  вкарва

в старата игра!

Азът, 

от  болки   схванат,

пак  лaскай  се

и  се  впуска

в  мъжка   суета!

Порцелановите вени

изпълват ме  с   екстаз.

Захапки  кърваво  червени

ще  бележат   този   час!

Бързо  егото набъбва,

пулсът  ускорен лети.

Еротичен сън  се сбъдва

и в  таз  гореща лудост

как   ми  липсваш  Ти!

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??