Feb 25, 2011, 10:31 AM

Част от мен 

  Poetry » Love
588 0 0

Липсва част от мен,

част, без която не мога.

Част от моето сърце,

без която не мога да живея.

Част от моите чувства,

без които не съм щастлив.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??