Oct 27, 2023, 6:21 AM

Че сме двама всеки ден благодаря 

  Poetry » Love
320 3 6
 

С думи те рисувам,
с думи вдъхновени.
С устни те целувам
щом си ти до мене.

И съм благодарен,
че със теб живея
във света ни шарен
на кралица Гея.

Благодаря отново,
че те имам, имам,
в стихотворно слово
и не спирам, спирам!

 

07.06.2023.

 
 
 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??