Dec 2, 2015, 7:53 PM

Черен екран 

  Poetry » Love
484 0 1

Черен екран.

Моята ръка.

Бавно по

бялата, мраморна,

извита назад шия.

Върховете на 

пръстите ми 

пропълзяват леко нагоре.

Стигам до брадичката.

Улавям  я леко.

Пукот. 

Главата ù пада.

Скъпа...

 

© Изи Кайт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Част е от идея за един разказ...но реших да опитам по този начин.
Random works
: ??:??