May 29, 2009, 7:16 AM

Черна роза 

  Poetry » East forms
837 0 3



Душите болят


капят тихо цветове


черен листопад

 



28.05.2009г 

(хайку)

 


 

© Анета Саманлиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??