Mar 16, 2011, 8:42 PM

Черната вдовица 

  Poetry » Other
563 0 0

Черната вдовица

(по Магда Линна)

Ти си ми Паячка. Черна вдовица.
Такъв е родът ти. Такъв е животът.
Нощем танцуваш. Последната жрица.
Точно в душата си впиваш хобота.

Ти оживяваш... а това си е важно!
Паяци влюбваш... Десетки са малко...
Щом са по-слаби, ти ги изяждаш...
Кръвта им изпиваш... макар че е жалко...

Грациозна и силна, под черната вълна,
хищна пантера в тебе попива.
Любов от самец, узнала напълно,
щом част от него в тебе изстива...

Какво ли пък знаете за паяка пръв?!
С черен воал, заклеймихте я: К**ва!
От вас - капки сперма, от нея пък - кръв
от сърцето - парцал, сринато в урвата...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??