Черно-бели снимки
Безкрайно
дълъг
път
поех
към тебе.
Дали
ме чакаш
там,
където
времето
не спи?
В бездънни
кладенци
изплаках си
очите...
Дали
ще можем
грешките
да си простим?
Във друг
живот
или пък
в друго
измерение
ще бъде
срещата ни
по-щастлива,
знам...
А в този -
мъртва пепел
от изгаснал огън.
И в черно-бели
снимки -
плам...
© Хрис All rights reserved.